Fullt med deilig sjokoladekjeks i en blank metall matboks, som står på et bord med hvit duk, med små egg og pynt.

Gelekonfekt med marsipan

Oppskrift og bilder av Desirèe Andersen


INGREDIENSER

  • 200 gram sukkerfri marsipan
  • 1 pakke sukkerfri bringeær gele
  • 100 gram 85% mørk sjokolade

SLIK GJØR DU

Trinn 1

  • Sett formene du vil bruke i fryseren.
  • Kok geleen opp med 4 dl vann og sett til avkjøling.
  • Smelt sjokoladen over et vannbad

Trinn 2

  • Smør sjokoladen rundt i formene og sett den tilbake i fryseren. Når geleen er helt avkjøl kan du helle den opp i sjokoladeformene
  • Skjær til marsipanen så den passer bunnen på sjokoladebitene
  • Ha over litt smeltet sjokolade så bunnen fester seg