Fullt med deilig sjokoladekjeks i en blank metall matboks, som står på et bord med hvit duk, med små egg og pynt.

Påskevafler

Oppskrift og bilder av Desirèe Andersen


INGREDIENSER

  • 4 egg
  • 4 ss cottage cheese
  • 10 ss Helios havregryn
  • 1 ts Helios bakepulver
  • 1/2 ts Supernature Himalaya salt
  • 1/4 ts pepper 

For gule vafler tilsett 1 ss Helios gurkemeie.

For røde vafler tilsett 0,5 dl Helios rødbetjuice.

For grønne vafler blend inn 1 neve frisk spinat.

SLIK GJØR DU

Blend alle ingrediensene sammen og la røren svelle i 5 til 10 minutter.

Stek vaflene på middels varme i jernet.

Et lite tips når du lager vafler av havregryn er å ikke lukke igjen vaffeljernet før vaflene er stekt på en side.

Produkter i oppskriften