Fullt med deilig sjokoladekjeks i en blank metall matboks, som står på et bord med hvit duk, med små egg og pynt.

Toffee med hasselnøtter

Oppskrift og bilder av Desirèe Andersen


INGREDIENSER

  • 2 dl fløte
  • 20 gram smør
  • 4 ss Sukrin Sirup Gold
  • 100 gram mørk sjokolade
  • 1 dl Helios hasselnøtter

SLIK GJØR DU

  • Ha fløte, smør og Sukrin sirup i en kjele og kok opp.
  • Skru ned varmen slik at det fremdeles småkoker.
  • Kok under omrøring i 20 minutter til du får samme konsistens som en tykk dressing
  • Ha massen i en kledd brødform.
  • Trykk nøttene nedi og sett til avkjøling i kjøleskapet
  • Smelt sjokoladen over vannbad og hell over.
  • Avkjøl på nytt.

Oppbevares i kjøleskapet

Produkter i oppskriften