Turkuler i lakrispulver, kakaopulver, bipollen eller matchapulver,  i og utenfor en matboks på et bord, klar for tur.

Turkuler til Påske

Nydelige nøttekuler som er perfekte å ta med på tur!

Oppskrift og bilder av Desirèe Andersen.


INGREDIENSER

  • 150 gram Helios mandler
  • 100 gram Helios cashew nøtter
  • 10 stk Helios dadler
  • 2ss Helios lakrisrotpulver eller 3ss Supernature kakaopulver

SLIK GJØR DU

  • Kok opp 1 liter vann og legg nøttene og dadlene til bløt i 30 minutter.
  • Hell vannet ifra og mos til en glatt masse med en stavmikser.
  • Rør inn kakaopulver og/eller lakrisrotpulver.
  • Sett massen kaldt i 15 minutter før du ruller til kuler.

Rull gjerne kulene i mer lakrispulver, kakaopulver, bipollen eller matchapulver. 

Produkter i oppskriften