KICKSTART - Oppskrifter

Kickstart er et samarbeid mellom Sunkost og trener og kostholdsveileder Desirée Andersen.
Sammen gjør vi det enkelt å leve sunt. Klikk på banneret for å utforske KICKSTART nærmere.

Blomkåltabbouleh med kylling og avokadokrem

Det er bladpersillen som er superstjernen i denne retten, med en nydelig avokadokrem som viktigste støttespiller.


INGREDIENSER

  • 1 blomkål/blomkålris 
  • 1 agurk 
  • 3 tomater 
  • 1 rødløk 
  • 1 bunt bladpersille 
  • Herbamare salt og Manna pepper 
  • Sitronsaft 

Kylling: 

  • 280 g kyllingbryst 
  • Ønsket krydder fra Helios. For eksempel: Salt, pepper, timian, karri, chiliflak og paprika. 
  • Sweet chilisaus 
  • Raw olje 

Avokadokrem: 

  • 2 avokado 
  • 1 ss creme fraiche 
  • 1/2 fedd hvitløk 
  • Herbamare salt og Manna pepper 
  • Sitronsaft 

SLIK GJØR DU

Riv blomkålen på et rivjern eller ha den i en food processor. Kutt opp resten av grønnsakene. 

Bland dem sammen og smak til med salt, pepper og sitronsaft. 

Kutt opp kyllingbrystene og krydre før du legger dem i en varm panne med litt olje. Ha eventuelt over chilisaus mens du steker kyllingen. 

Ha alle ingrediensene til avokadokremen i en bolle. Bruk en stavmikser til å lage en krem.

Produkter i oppskriften