Rawcake med kaffe, kokos og mørk sjokolade

Kanskje verdens beste rå sjokoladekake med et hint av kaffe og kokos


Oppskrift og bilde: Iselin Støylen

Ingredienser

Bunn

Sjokoladekrem

Slik gjør du

1. Plasser alle ingrediensene for bunnen i en food processor. Begynn gjerne med nøttene og mal dem til mel først, og tilsett så resten av ingrediensene. Kjør til det ikke er noen større biter igjen, og alt henger sammen. Press massen ut i en rund kakeform kledd med bakepapir i bunnen og sett til side.
2. For å lage fyllet mikser du alle ingrediensene til en jevn røre i en kraftig blender. Hell over bunnen og spre utover med en skje.
3. La kaken ‘sette seg’ i kjøleskap i 3-4 timer, eller i fryser i 1.5-2 timer. Serveres halvfrossen eller helt avtint. Pynt med ferske bær, hakkede nøtter, blomster og liknende om ønskelig.
4. Kaken kan oppbevares i kjøleskap i 3-4 dager, eller 3-4 uker i fryseren.

Produkter i oppskriften