Sukkerfrie sjokolademuffins
Sukkerfrie sjokolademuffins til 17. mai!
Oppskrift og bilde av Desiree Andersen
Ingredienser
- 2 egg
- 100 g kesam original
- 1 dl siktet speltmel fra Holli mølle
- 0,5 dl råkakao fra Rawpowder
- 8 ss Sukrin Gold
- 1 ts bakepulver fra Helios
- en god klype salt
- 0,5 dl vann
Sukkerfri glassur
- 250 gram smør - romtemperert
- 500 gram Sukrin Melis
- 4-8 ts blåfarge fra Fruity Friendly
- 4 ss vann
- 250 gram kremost
Slik gjør du
- Start med å blande sammen de tørre ingrediensene.
- Rør så inn de våte.
- Fordel rørern i 8 små muffins former
- Stekes på 180 grader i 15-17 min
Glassur
- Visp sammen smør og Sukrin Melis.
- Tilsett vann og smørkrem.
- Ta i blåfarge litt og litt til du får den fargen du vil ha
Toppes med jordbær for å få 17. mai fargene rødt, hvitt og blått.