Chiapudding med bær og kokos

Få en frisk start på dagen med en herlig chia pudding med smak av kokos og bær!


Ingredienser

Bjørnebærblanding:

  • 1 1/2 kopp kokosmelk
  • 1/3 kopp Rawpowder Chiafrø
  • 1 kopp bjærnebær
  • 1 ts Rawpowder Acai
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 1 klype havsalt

Bananblanding:

  • 1 banan, skrellet og most
  • 1 1/3 kopp Kokosmelk
  • 1/3 kopp Rawpowder Chiafrø
  • 1 ts vaniljeekstrakt

Slik gjør du

Bjørnebærblanding:

Mos bjørnebærene sammen i en bolle med gaffel og tilsett resten av ingrediensene. Balndingen vil være rennende, men chia-frøene vil absorbere væsken og binde blandingen sammen etter 4-5 timer.

Bananblanding: 

Mos banan, kombiner kokosmelk, chiafrø, og vanilje en bolle. Rør godt og sett kjølig.

Fordel lagvis bjørnebær- og bananblanding. Topp med valgfri bær og kokosflak. Forsegl glassene med lokk, og så kan puddingen holde seg i kjøleskapet opptil 3 dager.

Produkter i oppskriften