Kikertpasta med plommetomat og mozarella
Prøv å bytt ut den vanlige pastaen med pasta laget av 100% belgfrukter. Pasta laget av belgfrukter er et godt proteintilskudd, og en kilde til vitaminer, mineraler, antioksidanter og viktige kostfiber. I tillegg består den av langsomme karbohydrater, som holder blodsukkeret stabilt og gir deg en lengre metthetsfølelse.
Ingredienser
- 250 g Pasta Vegetale Fussili
- 0,5 dl olivenolje
- 3 msk tomatsaus med basilikum
- 1 stk sjalottløk
- 100 g Mozzarella
- 100 g plommetomater
- Basilikum (Manna, Helios)
Slik gjør du
1. Kok opp 2 liter saltet vann. Ha i pastaen og kok uten lokk etter anvisning på pakken.
2. Finnhakk sjalottløk. Fres løken i oljen til den blir blank. Bland deretter i tomatsausen.
3. Skjær opp plommetomater i biter.
4. Hell av pastaen og bland sammen med tomatsausen og og plommetomatene.
5. Riv mozzarellaost og strø over pastaen sammen med fersk basilikum og server straks.