Lavkarbo lasagne

En sunn og smaksrik lasagne som både er glutenfri og lavkarbo! Velg om du vil lage den vegetarisk med Soy4You produkter.


Ingredienser


Lasagneplater:

  • 4 egg
  • 125 g Philadelfiaost
  • 1/2 dl fiberhusk/Husk psyllium
  • 1/2 ts salt
  • Olje

Ingredienser fyll:

  • 1 pakke Soy-4-You (Soya granulert mørk) eller 400g kjøttdeig.
  • 1 liten løk
  • 2 bokser knuste tomater (Helios, Manna)
  • 1 ss tørket oregano (Helios, Manna)
  • 1 ts hvitløkspulver eller 2 fedd finhakket hvitløk
  • 1 ts  spisskummen
  • 1 ts salt
  • 3 dl vann
  • 200 g revet ost til gratinering

Slik gjør du


1. Ha egg og ost i en blender og kjør til en glatt masse.

2. Tilsett fiberhusk og salt og blend litt til.

3. La massen svelle i ca 10 minutter, til pastaen er blitt ganske stiv, men fortsatt er litt seig.

4. Sett ovnen på 180oC.

5. Smør et bakepapir med olje og legg pastaen oppå. Smør et bakepapir til, og legg dette over pastaen med oljesiden ned mot deigen.

6. Nå kjevler du pastaen så tynn du kan mellom bakepapirene, og stek den i 10 min.

7. Med det samme du har tatt den ut av ovnen, deler du den i 4 like store biter med en pizzaskjærer eller en kniv.

Produkter i oppskriften