Maca Maple Cashew Bar

Maca Maple Cashew Bar gir deg rask energi på farta!

Visste du at Maca ble brukt av Inka-krigerne for energi og utholdenhet? Da kan kanskje denne baren gi deg den energien du trenger for å komme deg gjennom den travle hverdagen!


Ingredienser

ca. 15 stk i 20×20 form.

5 dl havregryn (lettkokte)
1 dl Pekan nøtter
1 dl Maca Maple Cashews
1 dl usøtet kokosflak
1 ts kanel (Manna, Helios)
1 klype salt (fint, grovt)
2 ss Chiafrø
1/2 dl mandelsmør
1 dl  sukrin sirup
1 ss Yaconsirup
Mørk sjokolade

Slik gjør du

1. Bland det våte og det tørre hver for seg før det blandes sammen i en stor bolle.
2. Ha bakepapir i en 20×20 form og press deigen utover til en passende tykkelse.
3. Ha i fryseren i ca. 20 minutter så det får satt seg før du smelter mørk sjokolade i vannbad.
4. Skjær passende størrelser på barene og hell sjokoladen over. Lå stå i fryseren i ca. 30 min før de er klar til å nytes!

Holder seg godt i kjøleskapet i ca. 1 uke, og enda lengre i frysern!

Produkter i oppskriften