Sukkerfri brownie på pinne!
Disse er helt perfekte om man har lyst til å tilby gjestene, eller seg selv, et mer næringsrikt, blodsukkervennlig alternativ - med litt færre karbohydrater.
Oppskrift og bilde av Desiree Andersen
Ingredienser
- 2 dl mandelmel fra Manna
- 1 dl cashewnøttsmør fra Helios
- 0,25 dl valgfri mørk sjokolade. For eksempel DENNE som er sukkerfri eller DENNE som er vegansk
- 0,25 dl Sukrin Sirup gold
- 2 ss raw kakaopulver fra Raw Powder
- 1 ss chiafrø fra Raw Powder
- 4 ss proteinpulver fra Raw Powder
- 1 ts vaniljepulver fra Helios
- 1 klype salt fra Helios
- Eventuelt litt vann hvis blandingen blir litt tørr – tilsett 1 og 1 spiseskje
Fremgangsmåte
- Rør sammen mandelmel, nøttesmør og sukrin sirup gold.
- Tilsett deretter de andre ingrediensene.
- Rull til kuler og oppbevar kaldt til du skal montere pinnene
Til pinnene er det brukt jordbær, bringebær, blåbær og sukkerfri marshmallow HER.