Se flere produkter som er godt for:

Bach Gentian

Innhold: 20 ml
172,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
172,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
50111
Utsolgt i nettbutikken
SKU
50111
  • Gratis frakt over 199,-
  • Frakt: 1-3 virkedager
  • Lik pris i butikk
  • Ingen tollavgift
Innhold: 20 ml

Bach Blomsterremedier

Bach Gentian inneholder blomsteressens av bittersøte. Bach Blomsterremedier kan brukes hver for seg, eller settes sammen i en remedieblanding (maks 7 remedier), tilpasset din aktuelle følelsesmessige tilstand.
Hver remedie skal hjelpe på en sinnsstemning
Blomsteressens av bittersøte
Utviklet av Dr. Edward Bach

Product description:

Dr. Edward Bach (1886–1936) var en velrenommert forsker, bakteriolog og praktiserende lege i London. Han definerte 38 grunnleggende negative følelsestilstander og utviklet 38 blomsterremedier, som korresponderte med disse tilstandene. Siden Dr. Edward Bach utviklet sine 38 remedier av blomster fra viltvoksende planter og trær i 1930-årene, er Bach Blomsterremedier blitt mer og mer populære verden over. I dag bruker millioner av mennesker i mer enn 45 land disse remedier. De kan være en hjelp til å komme hverdagens følelsesmessige utfordringer positivt i møte og for å gjenopprette den indre balansen. Bach Blomsterremedier er blitt en viktig hjelper for mange mennesker.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

  • Oppbevaring : Oppbevares tørt, beskyttet mot lys og varme.

  • Ingredienser : Blomsteressens av bittersøte/Gentian (Gentiana amarella) i alkoholoppløsning. Ved Bach-remediene er det ikke mulig å stadfeste mengden av blomsteressensene i produktet per anbefalt døgndose.

  • SKU : 50111

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?