APS

Se flere produkter som er godt for:

  APS Collagen C+

  Innhold: 180 gr
  Varekode: 71034
  279,-
  Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
  Utsolgt i nettbutikken
  279,-
  Utsolgt i nettbutikken
  SKU
  71034
  Utsolgt i nettbutikken
  SKU
  71034
  • Vi spanderer frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
  Innhold: 180 gr
  Varekode: 71034

  Kollagen for næring til vev, ledd, muskler, hud, hår og negler

  Kollagen er en naturlig komponent i kroppen som er en stor del av ledd og sener, og i bindevev og hud. Fra midten av 20-årene vil kroppens naturlige kollagenproduksjon gradvis reduseres. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens og leddenes normale funksjon.
  Hydrolysert kollagen fra storfe for maksimalt opptak
  Vitamin C for normal kollagendannelse
  Frisk smak av appelsin

  Product description:

  APS Collagen C+ inneholder hydrolisert kollagen, som er et naturlig protein som utgjør en tredjedel av alt protein i kroppen og finnes hovedsakelig i støttevev som hud, ben og sener. Proteinet skaper også struktur i ledd, leddbånd, brusk, bindevev, muskelvev, hår og negler. Kollagenproduksjonen i kroppen begynner å avta allerede i midten av 20-årene. Siden vi ikke får noen betydelig mengde kollagen gjennom kostholdet, er det enkelt å tilsette med APS Collagen C+. Kollagenet er lettløselig og lett å dosere med den medfølgende måleskjeen. Antioksidanten vitamin C støtter produksjonen av kollagen i kroppen, og er blant annet nødvendig for å bygge opp kroppens brusk og benvev. Det er viktig å ha nok vitamin C i kosten normal kollagensyntese. Med en frisk smak av appelsin. Kollagen fra storfe.
  Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
  Produktegenskaper og innhold
  • Tips : 1 pose rekker til 1 måneds forbruk.

  • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

  • Oppbevaring : Oppbevares i romtemperatur.

  • Ingredienser : Hydrolysert kollagen (fra storfe), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma (appelsin), vitamin C (askorbinsyre), fargestoff (betakaroten).

  Anmeldelser

  Fikk du svar på det du lurte på?

  Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.