Se flere produkter som er godt for:

Bio-Life Kalsium med vitamin C, D3 og K2

Innhold: 90 kapsler
366,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
30846
366,-
 • Gratis frakt over 199,-
 • Frakt: 1-3 virkedager
 • Lik pris i butikk
 • Ingen tollavgift
Innhold: 90 kapsler

For god benstruktur

Bio-Life Kalsium med vitamin C, D3, K2 inneholder vegetabilsk kalsium med opprinnelse fra alger, tang og planter i havet, i kombinasjon med vitamin C, D3 og K2. Kalsium og vitamin D bidrar til vedlikehold av normal benstruktur. Vitamin D bidrar til normalt opptak og omsetning av kalsium og fosfor, samt å opprettholde normale kalsiumverdier i blodet.
Med vitamin D3 for godt opptak
Med vitamin C og vitamin K2
For skjelettet og tennene

Product description:

Bio-Life Kalsium med vitamin C, D3, K2 inneholder vegetabilsk kalsium med opprinnelse fra alger, tang og planter i havet. Alger og planter dør og forkalkes på havbunnen. Dette kalsiumet har en porøs struktur med form som planteceller, og har høy biotilgjengelighet. Kalsium bidrar til normal energiomsetning og er en faktor i normal funksjon av fordøyelsesenzymer. Kalsium, vitamin D og K2 bidrar til vedlikehold av normal benstruktur. K2 hjelper til med å opprettholde normale knokler. Vitamin D bidrar til normalt opptak og omsetning av kalsium og fosfor, samt å opprettholde normale kalsiumverdier i blodet. Vitamin D bidrar også til vedlikehold av tenner og normal funksjon i muskler og immunsystem. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for tennenes og knoklenes normale funksjon.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
 • Tips : Kan kombineres med Bio-Life Magnesium.

 • Innhold per anbefalt døgndose :

  Innhold per anbefalt døgndose:

   % av RI*2 kapsler% av RI*
  Vitamin D (µg)  7140
  Vitamin K (µg)  83111
  Vitamin C (mg)  1012
  Kalsium (mg)  53367

  *RI = Referanseinntak

 • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

 • Oppbevaring : Oppbevares i romtemperatur.

 • Ingredienser : Algekalsium (Lithothamnion calcareum), kapsel (hydroksypropylmetyl-cellulose), rispulver, acerolabærekstrakt (Malpighia glabra), havregressekstrakt (Avena sativa), brennesleekstrakt (Urtica dioica), menaquinon (MK4), gulrotekstrakt (Daucus carota), kolekalsiferol.

 • SKU : 30846

Brukeranmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?