Vild Nord Collagen Gold

Innhold: 225 g
Varekode: 72655
389,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
389,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
72655
Utsolgt i nettbutikken
SKU
72655
 • Vi spanderer frakt over 199,-
 • Klikk & Hent i 100 butikker
 • Frakt: 2-4 virkedager
 • Alltid gode tilbud
Innhold: 225 g
Varekode: 72655

Prisvinnende kollagen-tilskudd

Vild Nord Collagen Gold er et kollagentilskudd for deg som ønsker å støtte opp om normal hud. Bestselger hos Vild Nord. Med naturlige ingredienser med høy biotilgjengelighet: marint kollagen, villhøstet tang og acerolabær.

Kollagen for å støtte opp om en normal hud - blant annet ved rynker og fine linjer
Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse
Jod bidrar til å opprettholde normal hud

Product description:

Kollagentilskudd for å støtte opp om normal hud, blant annet ved fine linjer og rynker. Det dobbelt prisvinnende kollagenpulveret mottok i 2023 AMWC-prisen for "Beste anti-aging kosttilskudd" av et globalt panel av estetiske leger og den danske Costume-prisen for "Skjønnhet innenfra med kollagen". Kollagenprodukt av høyeste kvalitet. Med fokus på naturlighet er produktet ikke tilsatt smak. Hos Vild Nord forenes nordens beste råvarer i unike inner beauty-produkter. Basen i all kollagenet er MSC-sertifisert, villfanget nordatlantisk torsk. MSC-sertifisert betyr at torsken fanges uten at det påvirker fiskebestanden eller havet den lever i. Det gjør det også mulig å spore hvert enkelt produkt helt tilbake til fangststedet og tidspunktet. Ved å velge MSC støtter du bærekraftig fiske. Alt kollagen fra Vild Nord er tredjepartstestet for PFAS og tungmetaller. Produktene kommer med ny design og mindre emballasje, og samme kvalitet. Produktene består nå av 30% mindre plast. Derfor trenger du ikke lenger lete etter en måleskje i produktene lenger. Du har sannsynligvis allerede en brukbar skje på kjøkkenet ditt - for å støtte miljøet.

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
 • Allergener : Fisk

 • Bruksområde : Ingen tilsatt smak, løses lett opp i alt fra ferskpresset juice til en deilig smoothie, hvor smaken av havet kan "maskeres".

 • Innhold per anbefalt døgndose :

  % av RI*5,5 g% av RI*
  Vitamin C (mg)6480
  Jod (µg)2718
  Kollagenpeptider (mg) (mg)5000
  Protein (mg) (mg)4800

  *RI = Referanseinntak

 • Merk :

  Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.


  KAN INNEHOLDE SPOR AV KREPSDYR OG BLØTDYR.

 • Oppbevaring : Oppbevares tørt og mørkt, under 25 grader.

 • Ingredienser : Kollagenpeptidpulver fra hydrolysert fiskeskinn (Gadus morhua), konsentrert acerola fruktjuice-pulver (Malpighia glabra L.), grisetangpulver (Ascophyllum nodosum), maltodekstrin.

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.