Lindroos Xantangummi er helt fri for gluten, men har de samme elastiske fordelene som gluten. Derfor er xantangummi et så populært alternativ når du skal bake glutenfritt brød, for at brødet skal holde seg bedre sammen.
Til glutenfri baking - bidrar med konsistens og tekstur
For at brødet holder seg bedre sammen
Stabiliserer og gir elastisitet til brødet
Product description:
Lindroos Xantangummi er helt glutenfri og erstatter gluten ved baking. Stabiliserer og gir elastisitet til brødet. Gjør at glutenfrie bakverk holder seg bedre sammen. Nøytral smak. Inneholder ingen spor av soya.
Bruksområde :
Som en generell regel for et allsidig mel kan man tilsette ½ - 1 ts per 2,5 dl glutenfritt mel for å få en smidig og god deig.
Merk :
Oppbevaring :
Oppbevares tørt i romtemperatur.
Næringsinnhold :Næringsinnhold per 100g:
Energi(kj/kcal)
762/181
Fett
0,6 g
Hvorav
- Mettede fettsyrer
0 g
Karbohydrater
4,6 g
Hvorav
- sukkerarter
0 g
Kostfiber
74,9 g
Protein
3,6 g
Salt
3,7 g
Ingredienser :
Xantangummi.
Anmeldelser
Lagerstatus i butikker
Oppdater adresse?
Du har oppdatert adressene dine i Vipps siden ditt siste besøk. Skal vi oppdatere adressene vi har lagret om deg?
product
https://sunkost.no/lindroos-xantangummi6460Lindroos Xantangummihttps://sunkost.no//media/catalog/product/l/i/lindroos_20xantangum__6588__hd67e55f0_2.jpg119119NOKInStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Mel, korn og gryn/Behov/Lite Karbohydrater/Kampanjer/Jul/Ingredienser til julebakst1722161486164Lindroos Xantangummi er helt fri for gluten, men har de samme elastiske fordelene som gluten. Derfor er xantangummi et så populært alternativ når du skal bake glutenfritt brød, for at brødet skal holde seg bedre sammen. Lindroos Xantangummi er helt glutenfri og erstatter gluten ved baking. Stabiliserer og gir elastisitet til brødet. Gjør at glutenfrie bakverk holder seg bedre sammen. Nøytral smak. Inneholder ingen spor av soya.Lindroos007320880010535add-to-cartLindroosXantangummi til bakingTil glutenfri baking - bidrar med konsistens og teksturFor at brødet holder seg bedre sammenStabiliserer og gir elastisitet til brødetGlutenfriSom en generell regel for et allsidig mel kan man tilsette ½ - 1 ts per 2,5 dl glutenfritt mel for å få en smidig og god deig. Oppbevares tørt i romtemperatur.Xantangummi.eksternt selskap