Se flere produkter som er godt for:

Protein Shake jordbær

Innhold: 500 ml
Varekode: 11150
49,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
49,-
  • Vi spanderer frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 500 ml
Varekode: 11150

Protein Shake er alltid en vinner når du trenger protein som er raskt å innta.

Protein Shake gir deg raskt påfyll av protein før, under eller etter trening. Vi har redusert karbohydratinnholdet med hele 70 %. Nå er den lettere og drikke, inneholder mindre kalorier og er lett å ta med seg.
Bruk Protein Shake som et mellommåltid når du trenger ekstra protein.

Product description:

Protein Shake er en proteindrikk som restituerer muskulatur etter trening raskt og effektivt. Er du en idrettsutøver som leter etter raskere restitusjon etter trening, eller trenger et næringsrikt måltid rikt på protein, så er Protein Shake fra PF produktet for deg! Drikkeklar protein shake er praktisk å ha med seg i baggen på treningen, eller på skolen og jobben, det er viktig å ikke vente med å drikke protein og karbohydrat etter treningen. Vil du ha rask restitusjon og la kroppen starte reparasjon av muskulatur og tilbakefylling av glykogenlagrene i musklene drikker du en kald protein shake rett etter fysisk aktivitet. Enklere og bedre blir det ikke. -Uten tilsatt sukker -Kun 0,8g fett pr flaske -42g Protein pr. flaske
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.