Se flere produkter som er godt for:

TestoPro

Innhold: 32 tabletter
259,-
På lager i nettbutikken
SKU
11181
259,-
  • Gratis frakt over 199,-
  • Frakt: 1-3 virkedager
  • Lik pris i butikk
  • Ingen tollavgift
Innhold: 32 tabletter

Testo-Pro er en aktiv testobooster som øker ditt naturlige testosteronnivå. klinisk testet innhold som dokumenterer effekten.

Testo-Pro er utviklet og produsert av Human Performance Nutrition som benytter seg av det nyeste innen forskning og naturlige råvarer for å tilby effektive kosttilskudd. Blant ingrediensene i Testo-Pro finner vi Citrulline Malate som bidrar til redusert muskelstølhet etter trening og forbedret muskelutholdning og det unike virkestoffet testofen
Tål mer trening, restituer raskere, øk muskelmasse og oppnå en generell øket velvære av naturlig høyt testosteron.

Product description:

Hovedingrediensen i Testo-Pro er Testofen™ (bukkehornkløver(fenugreek)) Den patenterte Testofen™ varianten av ekstraktet har i flere studier vist seg å bidra til bedre kroppsammensetningen så vel som økt libido og muskelvolum.2, 3. Når menn blir, synker testosteronnivåene. Dette kan ha negativ invirkning på livskvaliteten, prestasjon og helseprofilen. Derfor er det særdeles viktig og ivareta høyt naturlig testosteron hos menn.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

  • SKU : 11181

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?