Se flere produkter som er godt for:

Bio-Biloba

Innhold: 150 tabletter
SKU: 69011
509,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
509,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
69011
Utsolgt i nettbutikken
SKU
69011
  • Fri frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 150 tabletter
SKU: 69011

For deg som er kald på hender og føtter

Bio-Biloba er et tradisjonelt plantebasert legemiddel til bruk for å bedre blodsirkulasjonen ved for eksempel kalde hender og føtter hos voksne. Bio-Biloba er filmdrasjerte tabletter som inneholder 100 mg raffinert tørrekstrakt av ginkgoblader. Tablettene er standardiserte til å inneholde 24 mg ginkgoflavonglykosid og 6 mg terpenlaktoner.
For kalde hender og føtter
For en normal blodsirkulasjon
Inneholder flavonoider, ginkgolider og bilobalid

Product description:

Ginkgo biloba, også kjent som tempeltre, kommer opprinnelig fra Sydøst-Asia. I hundrevis av år er uttrekk fra bladene av dette treet blitt brukt til terapeutiske formål. Treet som ikke er i familie med noen eksisterende tresorter, har eksistert i 240 millioner år og omtales som et levende fossil. Det er ytterst robust og har en høyde på 30-40 meter. Ginkgo biloba-treet kom til Europa på 1700-tallet. Dets karakteristiske vifteformede og tolappende blader, inneholder en rekke aktive stoffer, hvor gruppene ginkgoflavonglykosider og terpenlaktoner antas å utgjøre de aktive bestanddelene. Bio-Biloba er et tradisjonelt plantebasert legemiddel til bruk for å bedre blodsirkulasjonen ved for eksempel kalde hender og føtter hos voksne. Bruksområdet for et tradisjonelt plantebasert legemiddel er utelukkende basert på lang brukstradisjon.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Bruksområde : Voksne: 1-2 tabletter daglig. Anbefales ikke til barn og ungdom under 18 år. Kontakt lege dersom symptomene vedvarer eller det oppstår bivirkninger som ikke er nevnt i pakningsvedlegget.

  • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.
    Bruk ikke Bio-Biloba hvis du er allergisk (overfølsom) overfor Ginkgo biloba blad-ekstrakt eller noen av innholdsstoffene i Bio-BilobaBio-Biloba bør ikke benyttes ved graviditet og ammingAnbefales ikke til personer under 18 årBio-Biloba bør ikke brukes i de siste 2 ukene før en planlagt operasjonRådfør deg med lege dersom du har blødersykdom, epilepsi, nedsatt leverfunksjon, nedsatt nyrefunksjon eller annen alvorlig sykdomRådfør deg med lege eller apotek dersom du bruker eller nylig har brukt andre legemidler, det gjelder også reseptfrie legemidlerBio-Biloba kan muligvis forsterke virkningen av blodfortynnende medisinPersoner som får spontan blødning under behandling med Ginkgo biloba, bør avbryte behandlingen og kontakte legeBio-Biloba bør ikke brukes dersom du bruker medisiner mot epilepsiKontakt lege dersom symptomene vedvarer eller det oppstår bivirkninger som ikke er nevnt i pakningsvedleggetLes pakningsvedlegget nøye før bruk.

  • Oppbevaring : Oppbevares ved høyst 25 ℃. Oppbevares i originalpakningen for å beskytte mot lys.

  • Ingredienser : 100 mg ekstrakt (som tørret, renset ekstrakt) av Ginkgo biloba L., folium (tilsvarende til 3,0 - 4,0 g tørret Ginkgoblad), som tilsvarer: 22,0 - 27,0 mg flavonoider beregnet som flavonglykosider, 2,8 - 3,4 mg ginkgolider A, B og C, 2,6 - 3,2 mg bilobalid. Første ekstrasjonsmiddel: Aceton 60-65%. Andre innholdsstoffer: magnesiumstearat, vannfri kolloidal silika, mikrokrystallinsk cellulose, hypromellose, titandioksid (E171), talkum.

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.