Kombucha Zero Original

Innhold: 400 ml
Varekode: 71570
41,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
41,-
  • Vi spanderer frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 400 ml
Varekode: 71570

En frisk, intens og søt musserende leskedrikk med 0 kalorier

Captain Kombucha Zero Original er en upasteurisert og levende drikk full av sunne bakterier som kan bidra positivt til god tarmflora. Drikken inneholder ingen kunstige smak- og konserveringsmidler eller kalorier, men har en eksotisk, frisk og fruktig smak av grønn te.
Upasteurisert
Eksotisk ingefær- og sitronsmak
Kombucha Zero - NULL kalorier

Product description:

Kombucha er en 2000 år gammel drikk, opprinnelig fra Kina, og kjent for å være en helsedrikk. Drikken er gjæret og består av svart te og sukker, samt forskjellige smaker fra for eksempel frukt. Den inneholder en koloni av sunne bakterier og gjær som er ansvarlige for å starte fermenteringsprosessen sammen med sukker. Etter gjæring blir Kombucha karbonisert og inneholder eddik, B-vitaminer, enzymer, probiotika og en høy konsentrasjon av syre (eddiksyre, glukonsyre og melkesyre). Disse bakteriene er kjent som ”celluloseproduserende bakterier”, noe som betyr at de produserer cellulose som virker som et skjold til celler. Sukker te-løsningen gjæres av bakterier og gjær kjent som ”SCOBY” - symbiotisk koloni av bakterier og gjær. Den blir vanligvis laget av sort te, men kan også bli laget av grønn te. Du kan enkelt lage Kombucha hjemme. Ettersom 80 prosent av immunforsvaret befinner seg i magen, og fordøyelsessystemet er den nest største delen av ditt nevrologiske system, er det ikke overraskende at tarmen betraktes som “andre hjernen”. Kombucha kan bidra positivt til at du får en god tarmflora.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Bruksområde : Drikk den som en forfriskende tørstedrikk i stedet for brus og energidrikk.

  • Merk :

  • Oppbevaring : Oppbevares i kjøleskap.

  • Ingredienser : Kombucha* (filtrert vann, rørsukker*, grønn te* 0,4%, steviablad*, kombuchakulturer), naturlig bergamottsmak 0,19%, bacillus coagulans *økologisk. Sukkeret forbrukes under fermentering.

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.