Se flere produkter som er godt for:

Chello

Innhold: 60 tabletter
359,-
På lager i nettbutikken
SKU
50019
359,-
 • Gratis frakt over 199,-
 • Frakt: 1-3 virkedager
 • Lik pris i butikk
 • Ingen tollavgift
Innhold: 60 tabletter

For kvinner i overgangsalderen

Chello er utviklet for å avhjelpe forekomsten av nattesvette og hetetokter, som kan forekomme hos kvinner i overgangsalderen.
Skal kunne hjelpe ved hetetokter og svettetendens
Kan bidra til regulering av hormonaktiviteten
Uten planteøstrogener

Product description:

Chello er et kosttilskudd helt uten planteøstrogener (fytoøstrogener). Produktet er basert på bl.a. roten av urten Dong Quai, også kalt kinesisk kvann - bedre kjent som den "kvinnelige ginseng". Don Quai har vært dyrket i tusenvis i av år og er et kjent naturmiddel blant kvinner i Østen. De egenskapene planten er best kjent for, er å virke generelt oppkvikkende både fysisk og mentalt, så man bedre kan klare hverdagens utfordringer. Kinesisk kvann skal også kunne bidra til å vedlikeholde normale urinveier hos kvinner. Løvetann og ryllik skal også kunne bidra til å støtte nyrenes og urinveienes normale funksjon - en velkommen ting i en tid med forandringer i kroppen. Salvie skal kunne bidra til å redusere forekomsten av svetting, som for de fleste er det mest sjenerende i forbindelse med overgangsalderen. Chello inneholder også vitamin B6, som kan bidra til regulering av hormonaktiviteten og dermed minske trøtthet og utmattelse.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
 • Innhold per anbefalt døgndose :

  Innhold per anbefalt døgndose:

  1 tabletter% av RI*2 tabletter% av RI*
  Vitamin B6 (mg)1,41002,8200
  Kinesisk kvann (Angelica Sinensis (Oliv.) Diels)300 600 
  Salvie (Salvia officinalis)100 200 
  Ryllik (Achillea millefolium)50 100 
  Løvetann (Taraxacum officinale)50 100 

  *RI = Referanseinntak

 • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

 • Oppbevaring : Oppbevares tørt, beskyttet mot lys og varme.

 • Ingredienser : Ekstrakt av kinesisk kvann (Angelica Sinensis (Oliv.) Diels), fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), ekstrakt av ryllik (Achillea millefolium (L.)), ekstrakt av løvetann (Taraxacum Officinalis (Weber)), ekstrakt av kamille (Matricaria recutita (L.)), ekstrakt av rødkløver (Trifolium Pratense (L.)), overflatebehandlingsmidler (hydroksypropylmetylcellulose).

 • SKU : 50019

Brukeranmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?