Chilly's Bottles Matte Red

Innhold: 500 ml
Varekode: 71997
369,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
369,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
71997
Utsolgt i nettbutikken
SKU
71997
  • Vi spanderer frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 500 ml
Varekode: 71997

Chilly's Bottles - stilig drikkeflaske for gjenbruk

Chilly's Bottles Matte Red er en trendy, praktisk og funksjonell drikkeflaske for gjenbruk. Spesielt god evne til å holde kald drikke kald, i hele 24 timer. Kan også brukes til varm drikke, som en termos, drikken holder seg varm i opptil 12 timer. Gjenbruksflasker er med på å bidra til en fremtid med mindre plastforurensing.
Holder drikken kald i 24 timer
For trendy og mer økovennlige vaner
Perfekt på tur, på trening, på jobb og i bilen

Product description:

Chilly’s bottles ble stiftet i 2010 av James Butterfield og Tim Bouscarle. Deres mål var å gi å folk muligheten til alltid å ha kaldt drikke tilgjengelig uten å måtte kjøpe engangs plastflasker. Dette resulterte i Chilly’s Bottles. Chilly's drikkeflasker er moderne og gjennomførte produkter designet for å kombinere nytte og miljøvennlig gjenbruk. Her får du den perfekte balansen mellom en særegen stil og en uovertruffen ytelse tilpasset en urban og aktiv livsstil. Perfekt å ha med på jobben, på tur, på trening, i bilen, på reise, på stranden, på kino, på forelesning og ellers alle dagligdagse aktiviteter hvor du synes det vil være supert å ha drikke tilgjengelig.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Tips : Hver gang du fyller en Chilly's Bottle-drikkeflaske med kaldt vann, sparer du penger, samtidig som du viser hensyn til miljøet. Stilige flasker hjelper deg også til å drikke mer vann. Laget av høykvalitets 304 high grade Stainless steel på inner- og ytterside. Med doble vegger og vakumisolasjon. Skrukorken sørger for en lufttett og lekkasjefri drikkeflaske.

  • Kan kombineres med : Chilly's Lunch Box

  • Merk :

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.