Se flere produkter som er godt for:

Detoxner Detox

Innhold: 1 stk
Varekode: 41310
299,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
299,-
  • Vi spanderer frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 1 stk
Varekode: 41310

5-dagers rensekur for mage og tarm

Detoxner Detox renser og avgifter mage- og tarmsystemet. Kuren skal nøytralisere og fjerne dårlige bakterier, gjenoppbygge en sunn tarmflora og skape balanse i mage og tarm.
Rensekur for å "nullstille" mage og tarm
Kan bidra til normal fordøyelse
Kan optimalisere tarmens opptak av mat og drikke

Product description:

Detoxner Detox er basert på det patenterte 2QR-Complex som nøytraliserer og fjerner dårlige bakterier. 2QR-Complex er bio-aktive polysakkarider tatt fra det innerste av Aloe Vera og satt sammen etter en spesiell formel. I tillegg inneholder Detoxner Detox inulin og psyllium, som sammen med 2QR-Complex renser og avgifter mage og tarm, og frukto-oligosakkarider som gir supermat til egne tarmbakterier. Detoxner Detox kan bidra til å skape balanse i mage og tarm, eller med andre ord "nullstille" magen og tarmen. Målgruppen er de som ønsker en rensekur som holder mage og tarm fri for avfallsstoffer og skadelige bakterier og gir optimalt opptak av det man spiser og drikker.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Tips : Inneholder 5 poser pulver og 20 brusetabletter. For optimal effekt, sørg for å drikke nok vann, sørg også for fysisk aktivitet. Unngå alkohol, kaffe og rødt kjøtt i de 5 dagene kuren pågår. Kan med fordel brukes før en probiotika-kur.

  • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.
    Må ikke brukes av personer under 16 årMå ikke brukes dersom man er allergisk mot noen av ingrediensene, dersom man har betente tarmer (Ulcerøs Kolitt eller Crohn's Sykdom) eller nylig har gjennomgått en tarm-operasjonProduktet klassifiseres som medisinsk utstyr og har derfor ikke oppgitt mengde virkestoff per anbefalt døgndose.

  • Oppbevaring : Oppbevares ved romtemperatur i original forpakning som beskytter ingrediensene mot fuktighet og lys.

  • Ingredienser : 5 poser pulver à 9 g, som inneholder 2QR-Complex, psyllium, inulin og frukto-oligosakkarider. 20 brusetabletter a 4,2 g, som inneholder 2QR-Complex, inulin og frukto-oligosakkarider.

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.