Se flere produkter som er godt for:

Dr.Organic Hemp hand cream

Innhold: 100 ml
145,-
På lager i nettbutikken
SKU
61261
145,-
  • Gratis frakt over 199,-
  • Frakt: 1-3 virkedager
  • Lik pris i butikk
  • Ingen tollavgift
Innhold: 100 ml

En oppfriskende og pleiende hånd og neglekrem som er basert på økologisk Hemp olje

En oppfriskende og pleiende hånd- og neglekrem som er basert på økologisk Hampolje kombinert med en unik sammensetning av bioaktive og økologiske ingredienser. Hampolje er rik på fettsyrene omega-3, -6 og 9 som er nødvendige for en sunn hud. Produktet er en nærende håndkrem som hjelper til å mykgjøre, lindre og pleie og er bevist til å gi opp til 24 timers fuktighetsgivende effekt.

Product description:

En oppfriskende og pleiende hånd og neglekrem som er basert på økologisk Hemp olje kombinert med en unik sammensetning av bioaktive og økologiske ingredienser. Økologisk Hemp olje er rik på essensielle fettsyrer og Omega 3, 6 og 9, som er avgjørende for at huden skal ha et sunt utseende. Produktet er en nærende håndkrem som hjelper til å mykgjøre, lindre og pleie og er bevist til å gi opp til 24 timers fuktighetsgivende effekt.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Bruksområde : Påfør rikelig på rene hender. Gjenta så ofte som nødvendig.

  • Ingredienser : Aloe barbadensisbladjus, Vann, Glycerin, Isocetyl palmitate, Caprylic/capric triglyceride, Isopropyl palmitate, Ethylhexyl stearate, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Olivenolje , Cetearyl alcohol, Hampfrøolje, eplefruktekstrakt, Sheabutter, kakaofrøsmør, kjerringrokkekstrakt, Humleekstrakt, Hibiscus sabdariffa blomsterekstrakt, Gurjum balsam olje, Palmarosa olje, Eucalyptus globulus bladolje, rosmarinbladolje,kamferbarkolje, peppermynteolje, Patchouli olje, Geranium olje, Vetiver rot olje, sitronskallekstrakt, sypressfrøekstrakt, May chang olje, lavendelolje, Tocopherol, solsikkefrøolje, Sodium phytate, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Potassium sorbate, sitronsyre, Citral, Citronellol, Limonene, Farnesol, Geraniol, Linalool.

  • SKU : 61261

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?