Se flere produkter som er godt for:

Dr.Organic Royal jelly day cream

Innhold: 50 ml
155,-
På lager i nettbutikken
SKU
61054
155,-
  • Gratis frakt over 199,-
  • Frakt: 1-3 virkedager
  • Lik pris i butikk
  • Ingen tollavgift
Innhold: 50 ml

Denne rike dagkremen hjelper til med å minimere synligheten av fine linjer og rynker og huden blir strålende, fastere og får en naturlig hudtone.

Denne rike dagkremen hjelper til med å minimere synligheten av fine linjer og rynker og huden blir strålende, fastere og får en naturlig hudtone.Beskytter huden mot frie radikaler.Vi kombinerer de unike aktive egenskapene til Royal Jelly med en kompleks blanding av bioaktive, naturlige og økologiske ingredienser.Gjennom historien har Royal Jelly blitt trukket frem som naturens ungdomskilde.Royal Jelly er meget foryngende, gir næring til huden og dens antialdrende effekt hjelper huden med å beholde sin elastisitet, tekstur og hudtone.
Antialdrende effekt
Hjelper huden med å beholde sin elastisitet, tekstur og hudtone

Product description:

Denne rike fuktighetskremen hjelper til med å minimere synligheten av fine linjer og rynker og huden blir strålende, fastere og får en naturlig hudtone. Beskytter huden mot frie radikaler. Vi kombinerer de unike aktive egenskapene til Royal Jelly med en kompleks blanding av bioaktive, naturlige og økologiske ingredienser – deriblant Menyanthes Trifoliata; en vannplate som er klinisk testet for sine antialdrings egenskaper. Resultatet blir en næringsrik krem som trenger helt gjennom til underhuden (subcutis) og dermed stimulerer cellefornyelsen og støtter kollagen – og elastinsyntesen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Bruksområde : Påføres renset hud.

  • Ingredienser : Vi kombinerer de unike aktive egenskapene til Royal Jelly med en kompleks blanding av bioaktive, naturlige og økologiske ingredienser.

  • SKU : 61054

Brukeranmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?