Holli Mølle Økologisk Rug helkorn
Innhold: 1 kg
Varekode: 33015
42,-
- Vi spanderer frakt over 199,-
- Klikk & Hent i 100 butikker
- Frakt: 2-4 virkedager
- Alltid gode tilbud
Holli Mølle Økologisk Rug helkorn
Innhold: 1 kg
Varekode: 33015
Næringsrikt brødkorn brukt i flere tusen år !
Melet er tyngre og mørkere enn de andre kornsortene. Den lave glykemiske indeksen sammen med et høyt innhold av vitamin E, magnesium og silisium gjør rug bra for skjelett og benbygning, lunger og blodsystem. Rug benyttes ofte i surdeiger og er også kjent fra det danske kostholdet gjennom det tradisjonelle danske rugbrødet.
Produktegenskaper og innhold
-
Sertifiseringer : Økologisk
-
Merk :
-
Næringsinnhold : Næringsinnhold per 100ml:
Energi(kj/kcal) 1159 kJ / 277 kcal Fett 3 g g Hvorav: – mettede fettsyrer 0,23 g g Karbohydrater 54 g g Hvorav: – sukkerarter 1,02 g g Kostfiber 11 g g Protein 12 g g Salt 0,02 g g
Anmeldelser
Lagerstatus i butikker
Oppdater adresse?
Du har oppdatert adressene dine i Vipps siden ditt siste besøk. Skal vi oppdatere adressene vi har lagret om deg?
product
https://sunkost.no/holli-molle-okologisk-rug-helkorn
5542
Holli Mølle Økologisk Rug helkorn
https://sunkost.no//media/catalog/product/h/o/holli_rug_helkorn__3878__hd67e55f0_1.jpg
42
42
NOK
OutOfStock
/Sunn Mat
/Sunn Mat/Mel, korn og gryn
/Behov/Økologisk mat
17
221
6169
Melet er tyngre og mørkere enn de andre kornsortene. Den lave glykemiske indeksen sammen med et høyt innhold av vitamin E, magnesium og silisium gjør rug bra for skjelett og benbygning, lunger og blodsystem. Rug benyttes ofte i surdeiger og er også kjent fra det danske kostholdet gjennom det tradisjonelle danske rugbrødet.
Holli mølle
0
0
7090014690352
add-to-cart
Holli mølle
Næringsrikt brødkorn brukt i flere tusen år !
Økologisk
eksternt selskap
1
kg
33015
eksternt selskap
Energi(kj/kcal) | 1159 kJ / 277 kcal |
Fett | 3 g g |
Hvorav: | |
– mettede fettsyrer | 0,23 g g |
Karbohydrater | 54 g g |
Hvorav: | |
– sukkerarter | 1,02 g g |
Kostfiber | 11 g g |
Protein | 12 g g |
Salt | 0,02 g g |