Nyhet

Hollywood Aroma Bottle Purple/Bright Pink

Nyhet
Innhold: 650 ml
Varekode: 73605
299,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
299,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
73605
Utsolgt i nettbutikken
SKU
73605
  • Vi spanderer frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 650 ml
Varekode: 73605

Trendy drikkeflaske med Aroma Pods

Hollywood Aroma Bottle Purple/Bright Pink er en trendy drikkeflaske. Drikkeflasken har unike Aroma Pods, som gir brukeren en opplevelse av velduftende vann. Hver flaske inneholder 3 pods med duftene orange (appelsin), lemon (sitron) og watermelon (vannmelon). Pods er duftringer som settes på flasketuten, som man kan skifte ut. Effekten av hver pod rekker til 5 liter (6-8 flasker). Drikkeflasken har integrert sugerør.

Drikkeflaske med Aroma Pods som gir vannet frisk duft
Freshe farger og integrert sugerør
Perfekt til skole, jobb eller tur

Product description:

Med duften fra Aroma Pod'en oppleves det som at vannet er tilsatt smak. Flasken finnes i 8 forskjellige farger. Den er perfekt til skole, jobb eller tur, og er en flott gave til deg selv eller noen du er glad i. Flasken er laget av BPA-fri tritan-plast. Aroma Pods'ene er i materialet propylenglykol.

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Bruksområde : Slik gjør du: Du setter en Aroma Pod på flasketuten. For at smakseffekten skal inntreffe, er det viktig at podden ikke er trykket helt ned, den må løftes 2-3 mm fra bunnen av flasketuten. For å unngå vakuum er det et lite hull bak sugekoppen, som det sitter en liten silikontupp nede i, for å unngå unødvendig søl av vann. Vann i sugerøret er ikke til å unngå, men setter man på lokket, så renner det ikke noe ut. For at det skal komme duft inn i sugekoppen/sugerøret, må poddene plasseres riktig vei, nemlig med spissen pekende ned, og med spissen på sugerøret i samme retning. Flaskene har et hull bak på sugekoppen, for å matche hullet på innsiden av podden. Hvis podden sitter feil vei, suger man inn mye luft. Flasken skal ikke løftes i vinkel/tiltes når man drikker.

  • Tips :

    3 Aroma Pods følger med flasken.

  • Merk :

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.