Ren økologisk kakaomasse produsert av rå Criollo kakaobønner som kun er skånsomt tørket, og dermed har mer av det opprinnelige høye næringsinnholdet intakt. Kakaomasse er laget av pressede kakaobønner som stivner til en hard masse og blir deretter delt opp i mindre biter for at den skal være enklere å jobbe med. Kakaomasse har et smeltepunkt på ca. 32 gr. C, og bør varmes skånsomt opp i vannbad sammen med kakaosmør før det blandes med andre ingredienser. Bruk kakaomasse til å lage hjemmelaget sunnere sjokolade eller som ingrediens i varm sjokolade.
Product description:
Produsert i lokaler som ikke håndterer kjente allergener.
Tips :
Slik bruker du kakaomasse: Kakaomasse har et smeltepunkt på ca. 32 gr. C, og bør varmes skånsomt opp i vannbad sammen med kakaosmør før det blandes med andre ingredienser. Det beste blandingsforholdet mellom kakaomasse og kakaosmør er 2 deler kakaomasse til 1 del kakaosmør. Smelt f.eks. 100g kakaomasse og 50g kakaosmør i vannbad og tilsett 40-50g ønsket søtningsmiddel, samt vaniljepulver eller andre tilleggsingredienser. Hell i en form og sett kaldt.
Merk :
Ingredienser :
Økologisk kakaomasse.
Anmeldelser
Lagerstatus i butikker
Oppdater adresse?
Du har oppdatert adressene dine i Vipps siden ditt siste besøk. Skal vi oppdatere adressene vi har lagret om deg?
product
https://sunkost.no/kakaomasse-400-gr2754Kakaomasse 400 grhttps://sunkost.no//media/catalog/product/s/u/sunkost_preview_4__4226__h62090134.jpg219219NOKInStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Kakaoprodukter/Behov/Økologisk mat172146169Ren økologisk kakaomasse produsert av rå Criollo kakaobønner som kun er skånsomt tørket, og dermed har mer av det opprinnelige høye næringsinnholdet intakt. Kakaomasse er laget av pressede kakaobønner som stivner til en hard masse og blir deretter delt opp i mindre biter for at den skal være enklere å jobbe med. Kakaomasse har et smeltepunkt på ca. 32 gr. C, og bør varmes skånsomt opp i vannbad sammen med kakaosmør før det blandes med andre ingredienser. Bruk kakaomasse til å lage hjemmelaget sunnere sjokolade eller som ingrediens i varm sjokolade. Produsert i lokaler som ikke håndterer kjente allergener.Økosjokolade007090024500023add-to-cartØkosjokoladeØkologisk kakaomasseSlik bruker du kakaomasse: Kakaomasse har et smeltepunkt på ca. 32 gr. C, og bør varmes skånsomt opp i vannbad sammen med kakaosmør før det blandes med andre ingredienser. Det beste blandingsforholdet mellom kakaomasse og kakaosmør er 2 deler kakaomasse til 1 del kakaosmør. Smelt f.eks. 100g kakaomasse og 50g kakaosmør i vannbad og tilsett 40-50g ønsket søtningsmiddel, samt vaniljepulver eller andre tilleggsingredienser. Hell i en form og sett kaldt. Økologisk kakaomasse.400gr53015