FOR SMIDIGE LEDD

Eduflex kapsler og Eduflex leddkrem kan være en fin kombinasjon for stive og ømme ledd. Eduflex kapsler består av høykvalitet selolje med patentert og dokumentert gurkemeie som kan virke lindrende ved ømme og stive ledd. Eduflex Leddkrem reduserer leddsmerter og symptomer på betennelser i leddområdet.

Behov: Benbygning, Ledd, Muskler
Innhold: 120 kapsler
Merke: Øvrige varer
kr 399
Innhold: 75 ml
Merke: Øvrige varer
kr 139

Den daglige smertelindrer. Når du sliter du med stivhet når du våkner om morgenen, om du har tunge eller rastløse ben om nettene, eller om musklene bare er ømme og stive etter trening – da kan Perozin være en hjelper i hverdagen. Perozin er en muskelkrem som lindrer smerte ved hjelp av kuldebehandling som demper hevelser og inflammasjoner. Perozin er CE-registrert som medisinsk utstyr (klasse 1) for din sikkerhet og kontroll.

Innhold: 100 ml
Merke: Øvrige varer
kr 199

Naturlig gel for muskler og ledd. Biosan Arnica gel blir tradisjonelt brukt for lindring av blåmerker, forstuinger og ømme og stive muskler. Meget gunstig ved i forbindelse med sport og idretter. Demper også insektsstikk og lettere forbrenning. (Kan brukes av barn, gravide og ammende).

Merke: Biosan
Innhold: 85 ml
kr 199

Naturlig lindring ved ømme og stive ledd. NutriLenk inneholder hydrolysert fiskebrusk med et høyt naturlig innhold av kondroitinsulfat og kol- lagen, samt en rekke vitaminer og mineraler. C-vitamin som bidrar til dannelse av kollagen som har be- tydning for en normalt fungerende leddbrusk. Kalsium og D-vitamin bidrar til å opprettholde normal benbygning, som er tett forbundet med leddbrusken. Mangan bidrar til dannelse av bindevev. NutriLenk inneholder stoffer som vedlikeholder den naturlige balansen i leddene dine, slik at du fortsatt kan leve et aktivt og bevegelig liv.

Innhold: 90 tabletter
Merke: Øvrige varer
kr 335
Innhold: 180 tabletter
Merke: Øvrige varer
kr 529

Supercalcium – bygg sterke og solide ben som holder lenge! SuperCalcium Extra er satt sammen med det spesifikke formål å bygge en solid benmasse med tette, kraftige og seige strukturer som bidrar til sterke ben som holder lenge. SuperCalcium Extra består av to unike kalsiumfor- bindelser, en sammensetning av flere aktive komponenter som samlet medvirker til en sterk og solid benbygning. Kalsium bidrar til å opprettholde normal benbygning.

Merke: Shift
Innhold: 60 tabletter
kr 229

Godt for benbygningen. Vitamin k og d bidrar til å opp- rettholde normal benbygning. Vitamin K2 er viktig for å lage det «limet» som «klistrer» mineralene fast i ben. Naturlig vitamin K2 fremstilt av nattobakterien (Bacillus subtilis natto).

Innhold: 90 kapsler
Merke: Sunkost Kosttilskudd
Behov: Benbygning, Muskler
kr 599

Natto k2 – bidrar til å vedlike- holde en normal benstruktur. Vitamin K har betydning for normal blodlevring, og bidrar til å opprettholde normal benbygning.

Innhold: 30 tabletter
Merke: Øvrige varer
kr 279

Sunkost Gurkemeie for smidige ledd: Forskning tyder på at gurkemeie kan lindre ved ømme og stive ledd. Gurkemeie anses derfor i dag å være et godt alternativt supplement ved svake leddplager.

Innhold: 120 tabletter
Merke: Sunkost Kosttilskudd
Behov: Benbygning, Ledd, Muskler
kr 399
Innhold: 60 tabletter
Merke: Sunkost Kosttilskudd
Behov: Benbygning, Ledd, Muskler
kr 239