Når magen har det bra, har kroppen det bra!

Få hjelp mot mageproblemer. Siden mars 2007 har tusenvis av nordmenn fått hjelp mot magetrøbbel som løs mage, treg mage, luft i magen og sure oppstøt. Lectinect Mage er basert på lektiner fra hyllebær, og er utviklet sammen med professor emeritus Ian F. Pryme, Universitetet i Bergen.

Merke: Lectinect
Behov: Fordøyelse
Innhold: 60 tabletter
kr 399

Solaray Super Digestaway: Sliter du med hard mage, løs mage, luft i magen, oppblåsthet, tretthet etter måltid eller sure oppstøt? Få en super fordøyelse med Solaray Super Digestaway! Et plantebasert enzymkompleks med 14 enzymer som virker på fordøyelsen og nedbryting av proteiner, fett, karbohydrater og fiber fra maten.

Merke: Solaray
Behov: Fordøyelse
Innhold: 60 kapsler
kr 255

Vita Biosa er en blanding av krydderurter som er melkesyregjæret med en spesiell blanding av probio- tiske melkesyrebakterier. Under produksjonsprosessen trekker mikroorganismene virkestoffene ut av de tilsatte urtene.

Utover å opprettholde det generelle immunsystemet, er urtene kjent for den rensende og velgjørende effekten på fordøyelsen. Melkesyrebakteriene i Vita Biosa danner også K2-vitamin under fermenteringsprosessen.

Innhold: 1 l
Merke: Øvrige varer
kr 349

BioAcidophilus inneholder aktive melkesyrebakterier fra det veldoku- menterte LAB4-komplekset. Hver døgndose har hele 20 milliarder melkesyrebakterier. En patentert innkapslingsmetode, MicroCell®, beskytter selve bakteriepulveret i kapselen og gjør at melkesyrebakteriene tåler transporten gjennom magesyre og galle i magesekken, på vei ned til tarmen hvor de er ment å gjøre jobben sin. Produktet er vakuum- forseglet for optimal holdbarhet. Inneholder F.O.S. (FruktoOligoSakka- rider) som bidrar til gode vekstvilkår for melkesyrebakterier.

Merke: BioCare
Behov: Fordøyelse, Immunforsvar
Innhold: 60 kapsler
kr 409

Oxytarm Plum for normal tarmfunksjon:
• Hver tredje person sliter med å få gått på do. Mange har prøvd ulike metoder for å løse problemet, uten hell.

• Syltet aprikos kom fra japan til kina på 700-tallet. I dag er den nærmest en uerstattelig del av det japanske kostholdet. Med sitt naturlige innhold av kostfiber, bidrar den til at millioner av japanere holder magen i orden.

• Aprikosen i oxytarm plum er tilsatt mange naturlige virkestoffer som bidrar til å opprettholde en normal tarmfunksjon, samtidig som den er effektiv og skånsom.

Én plomme/aprikos etter lunch og/eller middag. Drikk rikelig med vann for best effekt. Overskrid ikke mer enn anbefalt daglig dose (2 plommer).

Innhold: 120 tabletter
Merke: Oxy Tarm
Behov: Detox, Fordøyelse
kr 359
Innhold: 60 tabletter
Merke: Oxy Tarm
Behov: Detox, Fordøyelse
kr 219
Merke: Oxy Tarm
Behov: Detox, Fordøyelse
Innhold: 15 stk
kr 199

Frukt & Fiber virker mildt og effektivt. Inneholder blant annet rabarbra og fiken som bidrar til å opprettholde en regelmessig tarmfunksjon.

Merke: Frukt & fiber
Behov: Detox, Fordøyelse
Innhold: 30 tabletter
kr 205
Merke: Frukt & fiber
Behov: Detox, Fordøyelse
Innhold: 24 stk
kr 229

Bitterstern er en tradisjonsrik tinktur bestående av 17 bitterurter, basert på verdens mest kjente bitterurt-oppskrift.

• Tradisjonsrik urtetinktur
• Inneholder 17 bitterurter
• Godt for magen

Behov: Detox, Fordøyelse
Innhold: 10 ml
Merke: Øvrige varer
kr 115
Behov: Detox, Fordøyelse
Innhold: 50 ml
Merke: Øvrige varer
kr 359

Silicea Mage/tarm lindrer symptomer og hjelper til med å gjenopprette balanse i en irritabel tarm.

Silicea Mage-Tarm – Gel er Medisinsk utstyr (klasse 2a) for behandling av akutte mageproblemer, slik som diaré, kvalme, oppkast, halsbrann.

Silicea Mage/tarm – porsjonsposer Som over, men er i tillegg i praktiske porsjonsposer

Merke: Silicea
Behov: Fordøyelse
Innhold: 500 ml
kr 309

Lepicol er et multifiber naturprodukt som med sin enkle sammen- setning kan brukes som et daglig kosttilskudd for å hjelpe fordøyelsen til å fungere optimalt. Jevnlig bruk kan gi deg en bedre hverdag! Hjelper både for hard og løs mage. I Lepicol får du både prebiotika, melkesyrebakterier og psylliumfiber samlet i en og samme boks. Ta Lepicol 30 minutter før måltid.

Innhold: 180 kapsler
Merke: Øvrige varer
kr 329
Innhold: 350 gr
Merke: Øvrige varer
kr 339

Psyllium Husks – Kosttilskudd med høyt fiber- innhold som støtter fordøyelsen

Tomt på lager
Innhold: 300 gr
Merke: Øvrige varer
kr 139

Fedon Gasfix– Problemløseren for deg som plages av oppblåsthet og luft i magen!

Merke: Fedon Lindberg
Innhold: 100 tabletter
kr 199

Bio Life Oregano Olje er god for din helse i munn, luftveier, mage og tarm.
Kan også blandes med olje/ kremer og brukes på hud/negler.

– GODT FOR TARM OG LUFTVEIER

Merke: Bio Life
Innhold: 32 ml
kr 279

Bioform® Mage/Fordøyelse er et pulver til en instant urtedrikke med frisk mintsmak. Den inne- holder ekstrakter av kamille, peppermynte og fennikel. Disse bidrar til normal fordøyelse og normal mage- tarmfunksjon. En kopp Mage/Fordøyelse te etter et stort måltid hjelper fordøyelsen og er samtidig forfriskende.