Når magen har det bra, har kroppen det bra!

Få hjelp mot mageproblemer. Siden mars 2007 har tusenvis av nordmenn fått hjelp mot magetrøbbel som løs mage, treg mage, luft i magen og sure oppstøt. Lectinect Mage er basert på lektiner fra hyllebær, og er utviklet sammen med professor emeritus Ian F. Pryme, Universitetet i Bergen.

-20%
Merke: Lectinect
Behov: Fordøyelse
Innhold: 60 tabletter
kr 399 kr 319

Solaray Super Digestaway: Sliter du med hard mage, løs mage, luft i magen, oppblåsthet, tretthet etter måltid eller sure oppstøt? Få en super fordøyelse med Solaray Super Digestaway! Et plantebasert enzymkompleks med 14 enzymer som virker på fordøyelsen og nedbryting av proteiner, fett, karbohydrater og fiber fra maten.

-20%
Merke: Solaray
Behov: Fordøyelse
Innhold: 60 kapsler
kr 269 kr 215

Vita Biosa er en blanding av krydderurter som er melkesyregjæret med en spesiell blanding av probio- tiske melkesyrebakterier. Under produksjonsprosessen trekker mikroorganismene virkestoffene ut av de tilsatte urtene.

Utover å opprettholde det generelle immunsystemet, er urtene kjent for den rensende og velgjørende effekten på fordøyelsen. Melkesyrebakteriene i Vita Biosa danner også K2-vitamin under fermenteringsprosessen.

Innhold: 1 l
kr 349

BioAcidophilus inneholder aktive melkesyrebakterier fra det veldoku- menterte LAB4-komplekset. Hver døgndose har hele 20 milliarder melkesyrebakterier. En patentert innkapslingsmetode, MicroCell®, beskytter selve bakteriepulveret i kapselen og gjør at melkesyrebakteriene tåler transporten gjennom magesyre og galle i magesekken, på vei ned til tarmen hvor de er ment å gjøre jobben sin. Produktet er vakuum- forseglet for optimal holdbarhet. Inneholder F.O.S. (FruktoOligoSakka- rider) som bidrar til gode vekstvilkår for melkesyrebakterier.

Merke: Bio Acidophilus
Behov: Fordøyelse, Immunforsvar
Innhold: 60 kapsler
kr 409

Oxytarm Plum for normal tarmfunksjon:
• Hver tredje person sliter med å få gått på do. Mange har prøvd ulike metoder for å løse problemet, uten hell.

• Syltet aprikos kom fra japan til kina på 700-tallet. I dag er den nærmest en uerstattelig del av det japanske kostholdet. Med sitt naturlige innhold av kostfiber, bidrar den til at millioner av japanere holder magen i orden.

• Aprikosen i oxytarm plum er tilsatt mange naturlige virkestoffer som bidrar til å opprettholde en normal tarmfunksjon, samtidig som den er effektiv og skånsom.

Én plomme/aprikos etter lunch og/eller middag. Drikk rikelig med vann for best effekt. Overskrid ikke mer enn anbefalt daglig dose (2 plommer).

Merke: Oxy Tarm
Behov: Detox, Fordøyelse
Innhold: 15 stk
kr 199

Frukt & Fiber virker mildt og effektivt. Inneholder blant annet rabarbra og fiken som bidrar til å opprettholde en regelmessig tarmfunksjon.

-15%
Merke: Frukt & fiber
Behov: Detox, Fordøyelse
Innhold: 30 tabletter
kr 199 kr 169
-15%
Merke: Frukt & fiber
Behov: Detox, Fordøyelse
Innhold: 24 stk
kr 225 kr 191

Bitterstern er en tradisjonsrik tinktur bestående av 17 bitterurter, basert på verdens mest kjente bitterurt-oppskrift.

• Tradisjonsrik urtetinktur
• Inneholder 17 bitterurter
• Godt for magen

-15%
Behov: Detox, Fordøyelse
Innhold: 10 ml
kr 109 kr 93
-15%
Behov: Detox, Fordøyelse
Innhold: 50 ml
kr 349 kr 297

Silicea Mage/tarm lindrer symptomer og hjelper til med å gjenopprette balanse i en irritabel tarm.

Silicea Mage-Tarm – Gel er Medisinsk utstyr (klasse 2a) for behandling av akutte mageproblemer, slik som diaré, kvalme, oppkast, halsbrann.

Silicea Mage/tarm – porsjonsposer Som over, men er i tillegg i praktiske porsjonsposer

Merke: Silicea
Behov: Fordøyelse
Innhold: 500 ml
kr 299
Merke: Silicea
Innhold: 15 stk
kr 219

Lepicol er et multifiber naturprodukt som med sin enkle sammen- setning kan brukes som et daglig kosttilskudd for å hjelpe fordøyelsen til å fungere optimalt. Jevnlig bruk kan gi deg en bedre hverdag! Hjelper både for hard og løs mage. I Lepicol får du både prebiotika, melkesyrebakterier og psylliumfiber samlet i en og samme boks. Ta Lepicol 30 minutter før måltid.

Innhold: 180 kapsler
kr 329
Innhold: 350 gr
kr 339

Psyllium Husks – Kosttilskudd med høyt fiber- innhold som støtter fordøyelsen

Innhold: 300 gr
kr 139

Fedon Gasfix– Problemløseren for deg som plages av oppblåsthet og luft i magen!

-20%
Merke: Fedon Lindberg
Innhold: 100 tabletter
kr 199 kr 159

Bio Life Oregano Olje er god for din helse i munn, luftveier, mage og tarm.
Kan også blandes med olje/ kremer og brukes på hud/negler.

– GODT FOR TARM OG LUFTVEIER

Merke: Bio Life
Innhold: 32 ml
kr 279

Bioform® Mage/Fordøyelse er et pulver til en instant urtedrikke med frisk mintsmak. Den inne- holder ekstrakter av kamille, peppermynte og fennikel. Disse bidrar til normal fordøyelse og normal mage- tarmfunksjon. En kopp Mage/Fordøyelse te etter et stort måltid hjelper fordøyelsen og er samtidig forfriskende.

Merke: Bioform
Innhold: 120 gr
kr 199