Fullt med deilig sjokoladekjeks i en blank metall matboks, som står på et bord med hvit duk, med små egg og pynt.

Hvit kakao med marsipan og appelsin

Oppskrift og bilder av Desirèe Andersen


INGREDIENSER

  • 5 dl lett melk
  • 1 dl vann
  • 50 gram Cavalier hvit sjokolade
  • 100 gram sukkerfri marsipan 
  • 1 ts Helios vaniljepulver 
  • Saften + skallet av 1 økologisk appelsin

SLIK GJØR DU

Start med å koke opp vannet. Del opp sjokoladen og marsipanen i biter. Rør dette ut i vannet. Rør til sjokoladen er smeltet.

Tilsett melk, vaniljepulver, appelsinsaft og halvparten av appelsinskallet og kok opp til kokepunktet. Rør hele tiden.

Fordel drikken i to kopper og topp med resten av appelsinskallet.

Produkter i oppskriften
  1. Easis Marsipan
    Easis Easis Marsipan
    75,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    Helios Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    159,-
    På lager i nettbutikken