Påskecookies med marsipan og sjokolade
Oppskrift og bilder av Desirèe Andersen
INGREDIENSER
- 100 gram Sukrin sukker
- 200 gram kokosblomstsukker fra Rawpowder
- 100 gram smør - romtemperert
- 2 egg
- 100 gram Hasselnøtter fra Helios - hakket
- 50 gram Tranebær fra Helios - hakket
- 50 gram Sukkerfri sjokolade - hakket
- 2 ts bakepulver fra Helios
- 200 gram sukkerfri marsipan fra Easis - i små terninger
- 200 gram lyst speltmel fra Holli Mølle
TIPS: glad i kombinasjonen sjokolade og lakris? Tilsett 1 ts rålakrispulver fra Helios
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 185 grader.
Start med å piske smør, sukrin og kokosblomstsukker sammen til dette blir mykt.
Rør deretter inn egg før du tilsetter hakkede nøtter, hakket sjokolade, tranebær og marsipan.
Bland sammen mel, bakepulver og evt lakrispulver. Rør dette inn i det våte.
Legg deigen utover bakeplater med en spiseskje. Ca. 9 på hver plate slik at det blir god plass mellom hver cookie.
Stekes i 10-12 minutter. De er ferdige når de er gyldne. La dem avkjøles på en rist.
De vil stivne etterhvert som de avkjøles. Sprø på utsiden og litt seige inni!