Fullt med deilig sjokoladekjeks i en blank metall matboks, som står på et bord med hvit duk, med små egg og pynt.

Raw påskebrownie

Oppskrift og bilder av Desirèe Andersen


INGREDIENSER

  • 2,5 dl dadler fra Helios
  • 250 gram valnøtter fra Helios
  • 250 gram Cashewnøtter fra Helios
  • 1 ss chiafrø
  • 6 ss Rå kakaopulver fra Supernature
  • 1 ss smeltet kokosolje fra Cocosa
  • 1-2 ss kokende vann
  • 1 klype salt

 

Topping

  • 200 gram smeltet sjokolade fra Chokay
  • Tørket Mango fra Helios
  • Bipollen fra Supernature

SLIK GJØR DU

Ha dadler, valnøtter og cashewnøtter i en kjøkkenmaskin. Kjør dette sammen til en jevn deig.

Tilsett så chiafrø, kakao, salt og smeltet kokosolje. Kjør dette sammen til en glatt, klissete deig. Tilsett 1-2 ss vann hvis det blir litt tørt.

Fordel deigen utover bunnen i en kledd brødform.

Hell smeltet sjokolade over og pynt med tørket mango og bipollen.

Sett i fryseren i minst 2 timer. Deretter burde den oppbevares i kjøleskapet.

Produkter i oppskriften