Raw påskebrownie
Oppskrift og bilder av Desirèe Andersen
INGREDIENSER
- 2,5 dl dadler fra Helios
- 250 gram valnøtter fra Helios
- 250 gram Cashewnøtter fra Helios
- 1 ss chiafrø
- 6 ss Rå kakaopulver fra Supernature
- 1 ss smeltet kokosolje fra Cocosa
- 1-2 ss kokende vann
- 1 klype salt
Topping
- 200 gram smeltet sjokolade fra Chokay
- Tørket Mango fra Helios
- Bipollen fra Supernature
SLIK GJØR DU
Ha dadler, valnøtter og cashewnøtter i en kjøkkenmaskin. Kjør dette sammen til en jevn deig.
Tilsett så chiafrø, kakao, salt og smeltet kokosolje. Kjør dette sammen til en glatt, klissete deig. Tilsett 1-2 ss vann hvis det blir litt tørt.
Fordel deigen utover bunnen i en kledd brødform.
Hell smeltet sjokolade over og pynt med tørket mango og bipollen.
Sett i fryseren i minst 2 timer. Deretter burde den oppbevares i kjøleskapet.