Sjokoladekjeks
Oppskrift og bilder av Desirèe Andersen
INGREDIENSER
- 1 dl Sukrin sirup gold
- 5 ss Sukrin gold
- 50 gram smeltet smør
- 1 ts Helios bakepulver
- 1 knipe Helios Himalayasalt
- 1 egg
- 4 dl Holli Mølle Økologisk mel
- 1 ts Helios vaniljepulver
- 100 gram sukkerfri sjokolade
SLIK GJØR DU
- Sett vaffeljernet ditt på middels varme
- Ha Sukrin sirup, sukrin og smør i en liten kjele og varm opp under omrøring
- Bland dette sammen med egg, mel, bakepulver, salt og vaniljepulver Kna sammen til en fast deig
- Del deigen i to og kjevle ut til to runde plater på størrelse med en vaffel
- Stek i vaffeljernet til de er gyldne
- Del dem opp med en gang du tar dem ut av jernet
- Avkjøl på rist og dypp i smeltet sjokolade