Fullt med deilig sjokoladekjeks i en blank metall matboks, som står på et bord med hvit duk, med små egg og pynt.

Sjokolademoussekake med sprø bunn

Oppskrift og bilder av Desirèe Andersen


INGREDIENSER

  • 3 poser sukkerfri sjokolademousse
  • 400 gram sukkerfri marsipan
  • 3 dl melk

SLIK GJØR DU

Sett ovnen på 180 grader

Trykk marsipanen ut i en springform. 15 cm i diameter

Stek bunnen i ca. 30 minutter til den blir gylden. Avkjøl helt.

Visp sammen pulver og melk til en luftig mousse og bre utover kakebunnen. Sett kaldt i minst 1 time før servering.

Pynt gjerne med friske bær eller påskegodis.

Produkter i oppskriften
  1. Sukrin Chocolate mousse 85 gr
    Funksjonell Mat Sukrin Chocolate mousse 85 gr
    38,-
    På lager i nettbutikken