Derfor bør du takke immunforsvaret ditt 

Hva sier vi til dem som gjør en god jobb? Takk for innsatsen, selvsagt. Og er det noen som fortjener en solid takk, så er det de gode hjelperne i immunforsvaret ditt. I denne artikkelen får du seks gode grunner til å takke immunforsvaret ditt. 

Noe av det tydeligste i livet er når vi ikke får vært med på ting. Når du ikke orker eller klarer, da blir kontrastene til liv og lyst både stor og overveldende. Og for at kroppen skal spille på lag med deg, må immunforsvaret gjøre det samme. Det er i konstant beredskap og går i krigen for deg når farer truer. Er du flink til å pleie immunfosvaret gir det deg mange muligheter i hverdagen, også de du ikke tenker over. 

6 grunner til å takke immunforsvaret

Immunforsvaret jobber hvert eneste sekund for at du skal være en aktiv deltager i eventyret som er ditt eget liv. Her er en liten hyllest til immunforsvaret og hva det kan gjøre for deg hvis du steller godt med det. 


1.  Immunforsvaret holder deg sunn og i god form. Det er selvsagt det mest grunnleggende

2. Du får mer overskudd og energi - og det smitter til de som er rundt deg.

3. Du kan drive med de tingene du har lyst til (og ha overskudd til det).

4. Du sover bedre. Pleier du immunforsvaret ditt, legger det til rette for bedre søvn og større effekt av den jobben immunforsvaret gjør mens du sover.

5. Du takler stress bedre. Er du i balanse, har du mer å gå på, og det blir lettere å møte hverdagens utfordringer.

6. Du får en "god" magefølelse. Mat som styrker immunforsvaret og som får deg til å føle deg vel, vil i tillegg være bra for fordøyelsen din.

Tilskudd for immunforsvaret:

Ta bevisste valg for immunforsvaret!

Summen av valgene du tar hver eneste dag påvirker immunforsvaret i positiv eller negativ retning. Ved å være takknemlig for den formidable jobben immunforsvaret gjør, blir du kanskje bevisst på å ta valg som er bra for deg. Det viktigste du kan gjøre for å styrke immunforsvaret er å ha en sunn livsstil som inkluderer et variert kosthold, trening, nok søvn og minst mulig stress. Kosttilskudd kan også være til god hjelp. 

Besøk din nærmeste Sunkost-butikk for flere gode råd om hvilke tilskudd som kan være godt for immunforsvaret ditt.