Treningstilbud

REN MSM inneholder svovel som er godt for muskler og ledd. MSM er mest kjent for å være godt for ømme og stive muskler og ledd, fordi svovel er viktig for fornyelse og vedlikehold av brusk og bindevev. Dette er spesielt gunstig i perioder med store anstrengelser, eller etter treningsøkter hvor kroppen utsettes for oksidativt stress.

Plantforce Synergy er et plantebasert proteinpulver og en optimal blanding proteiner fra brun ris, erter og hamp. Synergy har et høyt proteininnhold, og inneholder også alle de essensielle amino- syrene. Et proteinpulver for bevisste forbrukere, og som tilfredsstiller de høyeste kvalitetskrav i forhold til smak, konsistens og naturlige ingredienser. Lett å blande ut, og helt fri for allergener som melk, soya, hvete og gluten. Synergy vanilje og sjokolade er søtet med stevia.

Supermagnesium for bedre og raskere effekt! SuperMagnesium kombinerer tre magnesium- forbindelser som sammen gir en særdeles
god effekt. De er alle organisk bundet, opptas effektivt, og har en meget høy biotilgjengelig- het. Inneholder også vitamin B6.

Nytt og unikt magnesiumtilskudd! En unik pulversammensetning med superopptakelig magnesium + 7 utvalgte mineraler og vitaminer. Gunstig for muskler og oppbygning av et sunt skjelett. Magnesium bidrar til å opprettholde normal benbygning og muskler. Lett å blande ut og drikke. Nøytral eller med en deilig frisk smak av Exotic Lemon.