Frokostmuffins med eple og gulrot 

Disse muffinsene med eple og gulrot krever minimalt med innsats, og gir deg en god frokost i flere dager.


INGREDIENSER

Til 6 store muffins trenger du:

  • 4 dl grovt Holli mølle mel 
  • 3 dl Helios havregryn 
  • 2 ts Helios Ceylon kanel 
  • 1 ts Helios bakepulver 
  • 1/2 ts Helios havsalt 
  • 1 dl valgfrie Helios nøtter (kan sløyfes) 
  • 1 dl Kjartans honning / Sukrinsirup gold 
  • 3 egg 
  • 6 ss smeltet smør 
  • 1,5 revet eple 
  • 3 revne gulrøtter 

SLIK GJØR DU

Sett ovnen på 180 grader. 

Bland sammen alle de tørre ingrediensene. Hakk opp nøttene og tilsett disse. 

Bland sammen alle de våte ingrediensene for seg. 

Bland sammen det tørre og det våte til en jevn røre. 

Smør muffinsformer og hell i røra. 

Stek muffinsene midt i ovnen i 25-30 minutter, til de er gylne på toppen og gjennomstekte inni. 

La dem kjøle seg helt ned. 

Produkter i oppskriften
  1. Øko Spelt grovt sammalt
    Holli mølle Øko Spelt grovt sammalt
    55,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios havregryn store
    Helios Helios havregryn store
    39,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Ceylon Kanel stor 50 gr
    Helios Helios Ceylon Kanel stor 50 gr
    69,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios bakepulver 110 gr
    Helios Helios bakepulver 110 gr
    60,-
    På lager i nettbutikken
  5. Helios Himalayasalt
    Helios Helios Himalayasalt
    40,-
    På lager i nettbutikken
  6. SukrinSirup Gold 450 gr
    Funksjonell Mat SukrinSirup Gold 450 gr
    93,-
    På lager i nettbutikken
  7. Helios valnøtter
    Helios Helios valnøtter
    71,-
    På lager i nettbutikken