
Frokostmuffins med eple og gulrot
Disse muffinsene med eple og gulrot krever minimalt med innsats, og gir deg en god frokost i flere dager.
INGREDIENSER
Til 6 store muffins trenger du:
- 4 dl grovt Holli mølle mel
- 3 dl Helios havregryn
- 2 ts Helios Ceylon kanel
- 1 ts Helios bakepulver
- 1/2 ts Helios havsalt
- 1 dl valgfrie Helios nøtter (kan sløyfes)
- 1 dl Kjartans honning / Sukrinsirup gold
- 3 egg
- 6 ss smeltet smør
- 1,5 revet eple
- 3 revne gulrøtter
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 180 grader.
Bland sammen alle de tørre ingrediensene. Hakk opp nøttene og tilsett disse.
Bland sammen alle de våte ingrediensene for seg.
Bland sammen det tørre og det våte til en jevn røre.
Smør muffinsformer og hell i røra.
Stek muffinsene midt i ovnen i 25-30 minutter, til de er gylne på toppen og gjennomstekte inni.
La dem kjøle seg helt ned.