
Frokostmuffins med sjokolade
INGREDIENSER
Til ca. 9 store muffins trenger du:
- 4 mellomstore godt modne bananer
- 0,5 dl Cocosa kokosolje
- 0,5 dl Kjartans honning / Sukrinsirup gold
- 2 egg
- 1 ts Helios vaniljepulver
- 3 dl valgfritt Holli Mølle mel
- 1,5 ts Helios bakepulver
- 1 ts Helios ceylon kanel
- 1/2 ts Helios kardemomme
- 1/2 ts Manna tørket ingefær
- 1 klype Herbamare salt
- 2 dl hakket Berit Nordstrand mørk sjokolade
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 180 grader.
Mos bananene i en bolle og rør inn resten av de våte ingrediensene.
Tilsett alle de tørre ingrediensene og rør inn sjokoladebitene til slutt.
Fordel røren i muffinsformer.
Stekes midt i ovnen i ca. 25-30 minutter.
Produkter i oppskriften