Frokostmuffins med sjokolade


INGREDIENSER

Til ca. 9 store muffins trenger du:

  • 4 mellomstore godt modne bananer
  • 0,5 dl Cocosa kokosolje
  • 0,5 dl Kjartans honning / Sukrinsirup gold
  • 2 egg
  • 1 ts Helios vaniljepulver
  • 3 dl valgfritt Holli Mølle mel
  • 1,5 ts Helios bakepulver
  • 1 ts Helios ceylon kanel
  • 1/2 ts Helios kardemomme
  • 1/2 ts Manna tørket ingefær
  • 1 klype Herbamare salt
  • 2 dl hakket Berit Nordstrand mørk sjokolade

SLIK GJØR DU

Sett ovnen på 180 grader.

Mos bananene i en bolle og rør inn resten av de våte ingrediensene.

Tilsett alle de tørre ingrediensene og rør inn sjokoladebitene til slutt.

Fordel røren i muffinsformer.

Stekes midt i ovnen i ca. 25-30 minutter.

Produkter i oppskriften
  1. Cocosa Extra Virgin kokosolje
    Cocosa Cocosa Extra Virgin kokosolje
    179,-
    På lager i nettbutikken
  2. SukrinSirup Gold 450 gr
    Funksjonell Mat SukrinSirup Gold 450 gr
    93,-
    På lager i nettbutikken
  3. Øko Spelt siktet
    Holli mølle Øko Spelt siktet
    55,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios bakepulver 110 gr
    Helios Helios bakepulver 110 gr
    60,-
    På lager i nettbutikken
  5. Helios Ceylon Kanel stor 50 gr
    H Helios Ceylon Kanel stor 50 gr
    70,-
    På lager i nettbutikken
  6. Helios Kardemomme 23 gr
    Helios Helios Kardemomme 23 gr
    40,-
    På lager i nettbutikken
  7. Manna Ingefær, malt 28 gr
    Manna Manna Ingefær, malt 28 gr
    37,-
    På lager i nettbutikken
  8. Herbamare salt
    A. Vogel Herbamare salt
    79,-
    På lager i nettbutikken
  9. Berit Nordstrand sjokolade 80% kakao 80 gr
    Berit Nordstrand Berit Nordstrand sjokolade 80% kakao 80 gr
    46,-
    På lager i nettbutikken