
Granolakuler
Disse deilige granolakulene er enkle å lage, og spises sammen med yoghurt og litt frisk frukt. En super start på dagen.
INGREDIENSER
Til 15 kuler trenger du:
- 2 dl Helios peanøttsmør
- 2 ss Cocosa kokosolje
- 3 ss SukrinSirup maple
- 1 ts Helios vaniljepulver eller vanilje ekstrakt
- 2,5 dl Helios havregryn
- 0,5 dl revet kokos
- 0,5 dl knuste linfrø
- 1 ss Manna chiafrø
- 1 klype Supernature himalayasalt
- 1 dl mørk sjokolade, hakket
SLIK GJØR DU
Bland sammen kokosolje, peanøttsmør, sukrinsirup og vanilje i en kjele. Rør rundt til det har smeltet og fjern så gryten fra varmen. Avkjøl til romtemperatur.
Bland sammen havregryn, revet kokos, linfrø og chiafrø i en bolle. Tilsett den avkjølte peanøttsmør-blandingen, og rør alt godt sammen. Bland inn sjokoladebitene, og avkjøl deigen i kjøleskap i 15 minutter.
Form til små kuler. Hvis deigen ikke holder seg sammen kan du tilsette 2–3 ss vann.
Oppbevares i en tett boks i kjøleskapet.
Spises sammen med litt yoghurt og frisk frukt.