Yoghurtpannekaker med smak av vår
Ta fatt på våren og påskefølelsen med denne friske pannekakevarianten.
Tips: Lag gjerne røra dagen i forveien!
Ingredienser
Nok til 2 porsjoner:
- 1 dl gresk yoghurt, gjerne med vaniljesmak
- 1 dl valgfri melk/plantemelk
- 1 egg
- 1 ss søtning (f.eks. Sukrinsirup)
- 1 ts vaniljepulver eller noen dråper vanilje essens
- 2 dl havregryn
- 2 ts bakepulver
- 1 klype salt
- 2 nektariner
- 1 neve frosne bringebær
Slik gjør du
1. Ha alle ingrediensene med unntak av frukt og bær i en blender og blend til en glatt røre.
2. La røra stå og svelle i 10 minutter mens du deler opp fersken i biter.
3. Ha et par spiseskjeer med vann i bunnen av en kjele. Varm opp til middels varme.
4. Ha i frosne bær og og ferskenbiter.
5. Varm opp i et par minutter.
6. Stek pannekakene i litt olje.
7. Server pannekakene toppet med fersken og bringebær.