Cookie dough kuler


INGREDIENSER

  • 400 g Manna kikerter  
  • 4 ss SukrinSirup Maple  
  • 130 g Helios peanøttsmør m/salt 
  • 30 g Plantforce vanilje synergy protein  
  • 1 klype herbamare salt  
  • 45 g mørk Berit Nordstrand sjokolade  
  • 150 g mørk Berit Nordstrand sjokolade, smeltet 

SLIK GJØR DU

Bland sammen alle ingrediensene til en klumpfri masse (bortsett fra sjokoladen) i en foodprocessor. Hakk sjokoladen og tilsett denne.  

Form kuler og sett i kjøleskapet i 30 minutter. 

Smelt resten av sjokoladen og dypp kulene.  

Avkjøl i 10 nye minutter.  

Produkter i oppskriften
  1. SukrinSirup Maple 450 gr
    Funksjonell Mat SukrinSirup Maple 450 gr
    92,-
    På lager i nettbutikken
  2. Manna Kikerter i lake
    Manna Manna Kikerter i lake
    25,-
    På lager i nettbutikken
  3. Synergy Protein vanilje 400 gr
    -20%
    Synergy Synergy Protein vanilje 400 gr
    Tilbudspris 268,- Før 335,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Himalayasalt
    Helios Helios Himalayasalt
    40,-
    På lager i nettbutikken
  5. Berit Nordstrand sjokolade 80% kakao 80 gr
    Berit Nordstrand Berit Nordstrand sjokolade 80% kakao 80 gr
    46,-
    På lager i nettbutikken