
Muffins med smak av chai og mørk sjokolade
Muffins fungerer godt som kveldsmåltid. Denne oppskriften er også den perfekte løsningen dersom du sliter med å få brukt opp noen overmodne bananer.
INGREDIENSER
Til 9 store muffins:
- 4 mellomstore godt modne bananer
- 0,5 dl Cocosa kokosolje
- 0,5 dl Sukrin sirup gold
- 2 egg
- 1 ts Helios vaniljepulver
- 3 dl siktet speltmel fra Holli Mølle
- 1,5 ts Helios bakepulver
- 1 ts Helios kanel
- 1/2 ts Helios kardemomme
- 1/2 ts Manna tørket ingefær
- 1 klype salt
- 50 gram hakket mørk sjokolade
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 180 grader.
Mos bananene i en bolle og rør inn resten av de våte ingrediensene.
Tilsett alle de tørre ingrediensene og rør inn sjokoladebitene til slutt.
Fordel røren i muffinsformer.
Stekes midt i ovnen i ca. 25-30 minutter.