
Sjokolademuffins – med tre slags frukt og grønt
Sjokolademuffins er den perfekte kveldsmaten – næringsrikt innhold og «usunt» utseende!
INGREDIENSER
Til 6 store muffins:
- 2,5 dl Holli Mølle speltmel
- 0,5 dl Supernature kakaopulver
- 1 ts Helios bakepulver
- 2 ss RAW olje eller smeltet smør
- 1 egg
- 5 dråper vanilje essens
- 1 dl revet squash
- 1 most banan
- 1 neve spinat
- 0,5 dl SukrinSirup Gold eller honning
- 2 dl valgfri melk (gjerne mandelmelk)
- 0,5 dl hakket Berit Nordstrand mørk sjokolade
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 180 grader
Start med å blende sammen melk, egg, olje, søtning, vanilje, spinat og banan.
Rør sammen mel, kakao og bakepulver.
Vend squash og sjokoladebiter inn i det våte før du rører inn det tørre.
Fordel røren i 12 muffinsformer.
Stekes midt i ovnen i 20–25 minutter.