
Grønn powerbowl med quinoaboller
Quinoaboller er enklere å lage enn du tror. Servert med en powerbowl, blir det supert påfyll midt på dagen.
INGREDIENSER
- 200 g kokt Helios quinoa (ca. 1 dl ukokt)
- 1 egg
- 1 ss RAW olje
- 40-50 g Holli Mølle mel
- 1 ss Helios pizzakrydder
- Herbamare salt
- Manna pepper
- Grønn salat
- Avokado
- Sukkererter
- Agurk
- Rødløk
- Fetaost
SLIK GJØR DU
Skyll og kok quinoaen etter oppskrift på pakken.
Bland i egg, olje og krydder. Rør deretter inn litt og litt mel til det er mulig å forme deigen til små boller med litt vann på hendene.
Stek quinoabollene i litt olje i en varm panne.
Lag salat av grønnsakene og server sammen med quinoabollene.
Strø over litt fetaost.