Kremet kyllingsalat
Denne kremete salaten med kylling, pasta og gode grønnsaker, er et høydepunkt midt på dagen.
Ingredienser
- 150 g kylling pr person
- 2 spisspaprika
- 1 pk sukkererter
- 2 stilker vårløk
- 1 beger Kesam
- 1,5 ss karri
- 2 ts paprikapulver
- Salt
- Manna pepper
- 100 g fullkornspasta
- Grønnsaksbuljong
- 1 dl frisk persille
Slik gjør du
1. Kok opp 1 liter grønnsaksbuljong.
2. Legg kyllingbrystene i buljongen og la det trekke på lav varme i 20 minutter.
3. Kok opp pasta og avkjøl i kaldt vann.
4. Del opp grønnsaker og eple i terninger. Finhakk persillen og bland sammen kesam og krydder.
5. Del kyllingen i små terninger og rør sammen dressing, grønnsaker, eple, persille, pasta og kylling.