Linse- og blomkålcurry


INGREDIENSER

  • 1 gul løk 
  • 2 gulrøtter 
  • 1 blomkål 
  • 1 ss Manna karri 
  • 1 ts Manna chili 
  • 1 ss Helios tomatpure 
  • 5 dl Helios grønnsaksbuljong 
  • 1 boks Helios kokosmelk 
  • 2 bokser røde linser 
  • 2 ss maizena 

SLIK GJØR DU

Del opp blomkål, gulrøtter løk og hvitløk. 

Varm olje i en passe stor gryte. Fres løk, hvitløk, karri og chili til løken blir blank. Rør inn tomatpure, bland godt og tilsett buljong, kokosmelk, blomkål og gulrøtter. La det småputre i 10-12 minutter. 

Når det er noen minutter igjen, tilsetter du linser og smaker til med salt og pepper. 

Hvis du ønsker en mer kremet gryte, kan du tilsette maizena. 

 

Produkter i oppskriften
  1. Manna Karri malt 47 gr
    Manna Manna Karri malt 47 gr
    42,-
    På lager i nettbutikken
  2. Manna Chili, malt, økologisk 45 gr
    Manna Manna Chili, malt, økologisk 45 gr
    47,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios tomatpuré økologisk 200 gr
    Helios Helios tomatpuré økologisk 200 gr
    30,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios grønnsaksbuljong gjærfri 130 gr
    Helios Helios grønnsaksbuljong gjærfri 130 gr
    45,-
    På lager i nettbutikken
  5. Helios Kokosmelk 400 ml
    Helios Helios Kokosmelk 400 ml
    36,-
    På lager i nettbutikken