
Linse- og blomkålcurry
Varm lunsj? Hjemmelaget linse- og blomkålcurry er nydelig uansett om du sitter på hjemmekontor eller vil ha den med deg i matboksen. Tilsett gjerne litt maizena for en mer kremet gryte.
INGREDIENSER
- 1 gul løk
- 2 gulrøtter
- 1 blomkål
- 1 ss Manna karri
- 1 ts Manna chili
- 1 ss Helios tomatpure
- 5 dl Helios grønnsaksbuljong
- 1 boks Helios kokosmelk
- 2 bokser røde linser
- 2 ss maizena
SLIK GJØR DU
Del opp blomkål, gulrøtter løk og hvitløk.
Varm olje i en passe stor gryte. Fres løk, hvitløk, karri og chili til løken blir blank. Rør inn tomatpure, bland godt og tilsett buljong, kokosmelk, blomkål og gulrøtter. La det småputre i 10-12 minutter.
Når det er noen minutter igjen, tilsetter du linser og smaker til med salt og pepper.
Hvis du ønsker en mer kremet gryte, kan du tilsette maizena.