Melfritt proteinbrød med hasselnøtter
Det er lite som slår hjemmelaget brød. Denne varianten er like sunn som den er god!
Ingredienser
- 3 egg
- 1 boks kesam
- 100 g hasselnøtter
- 1 dl solsikkekjerner
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl havregryn
- 1/2 dl Chiafrø
- 1/2 dl linfrø
- 1 ss Fiberfin
- 1,5 ts bakepulver
- 1 ts salt
Slik gjør du
1. Sett ovnen på 180 grader.
2. Hakk hasselnøttene fint, eller kjør dem kjapt i en blender.
3. Visp eggene sammen med kesam og salt før du rører inn alle de tørre ingrediensene.
4. La røren svelle i 3–5 minutter.
5. Fordel røren utover en langpanne med bakepapir. Legg røren i 1,5 cm tykt lag. Den vil ikke dekke hele platen.
6. Stekes midt i ovnen i 25 minutter.
7. Spises med ditt favorittpålegg.