
Vegansk thaisalat med peanøttdressing
Drøm deg tilbake til sommeren, og la deg forbløffe over hva litt ingefær kan gjøre med en dressing.
INGREDIENSER
Nok til 3 personer:
- 2 bokser Helios Kikerter
- 3 dl ferdig kokt Helios quinoa
- 1 gul paprika
- 1 rød paprika
- 2 gulrøtter
- 500 gram grønnkål eller frisk spinat
- 1/2 liten rødkål
- Frisk koriander
- Saften av 1 lime
- 3 ss soyasaus
- 2 ts Helios chiliflakes
Dressing:
- 4 ss Helios peanøttsmør
- 2 ts Rawpowder ingefærpulver
- Saften av 1 appelsin
- 2 ts Helios chiliflakes
- 3 ss soyasaus
- 4 ss Helios olje
- 2 ss honning
SLIK GJØR DU
Start med å røre sammen saften av 1 lime, soyasaus og chiliflakes.
Stek kikertene i litt olje og hell over marinaden. La dette stå på svak varme mens du lager resten av salaten.
Ha alle ingrediensene til dressingen i en blender og blend. Tilsett gjerne litt vann hvis du vil ha en litt tynnere konsistens.
Snitt opp alle grønnsakene og vend dette inn sammen med dressingen.
Tilsett kikerter og quinoa.